nederlandsenglish
Voet safari vanaf 3 nachten, vier dagen

Bushlife Experiences organiseert voetsafari's in het Krugerpark onder begeleiding van expert rangers.
De gids heeft ervaring in het leiden van expedities in Afrika, overland adventures, voetsafari's en vogel expedities in zes landen in Zuidelijk Afrika. Hij was de eerste die de Okavango Delta door trok in een mokoro (een uitgeholde boomstam) als leider van een expeditie van 5 mokoro's. Tien weken in de delta, wild kamperend, over meer dan 2000 kilometer.

Lopen in 'big 5' gebied is een andere ervaring. Het is echt en doordringend, niet onderhandelbaar. Oog in oog staan met een leeuw of olifant terwijl je te voet bent is een onvergetelijke ervaring. Je wordt maximaal blootgesteld aan de natuur, de geluiden, de geuren, en fysiek kom je dichter bij het wild dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.
Je brengt een paar dagen door in ons tentenkamp, dat bestaat uit mini inloop meru tenten. Het kamp beschikt over gezamenlijke sanitaire voorzieningen en douches. Het kamp is in het midden van de wildernis en niet door hekken afgescheiden van de omgeving. Er zijn mogelijkheden voor het organiseren van game drives maar we geven de voorkeur aan wandelsafari's, omdat het een totaal andere kijk op de bush geeft.
Je wordt gewekt voor zonsopgang en verlaat het kamp als de zon opkomt. Spoorzoeken, wild volgen, ontmoetingen met verschillende wilde dieren, inclusief groot wild maken dit tot een heel bijzondere ervaring. Sleep-outs, waarbij je onder de sterren slaapt en beurtelings wacht loopt bij een kampvuur behoort tot de mogelijkheden. Niet geschikt met kinderen onder 16 jaar.

Accommodatie mini walk-in meru tenten met echte bedden, gezamenlijke sanitiare voorzieningen
Beschikbaar hele jaar