nederlandsenglish
Expeditie Limpopo Transfrontier Park - vanaf 3 nachten, 4 dagen

Deze expeditie sectie kan een apart avontuur zijn of een extensie van een tocht door Zuidelijk Mozambique, al dan niet in combinatie met Swaziland KwaZulu Natal. Je gaat het park binnen via Massingir Dam in Mozambique of door het Krugerpark via de Pafuri grenspost in het noorden of de Giriyondo grenspost ongeveer halverwege ter hoogte van Letaba.
Komend van Maputo in Mozambique rijd je noordwaarts naar de kleine badplaats Bilene aan een afgeschermde lagune. Van hieruit is het een dagtocht naar Massingir, waar je het park binnengaat. Over het algemeen kamperen we of overnachten we in Machampane, een klein maar schitterend tentenkamp aan een kleine dam. Hier ben je van alle luxe voorzien. Het is een prachtige tocht terug naar Zuid Afrika gecombineerd met een verblijf in het Krugerpark of één van haar luxe privé safari lodges.

Alternatief kan het park de omgeving zijn voor een op opzichzelfstaand avontuur. Er zijn afgelegen 4x4 trails, mogelijkheden voor wild kamperen en kayaken op de rivieren die het reservaat doorkruisen. Je Land Rover wordt uitgerust voor een expeditie, daktenten, extra tanks, water tanks, ijskast, kampeerbenodigdheden, terwijl je Bushlife gids alles bij zich heeft om een dergelijke tocht mogelijk te maken, inclusief alle eten en drinken voor de hele expeditie. Hert is een pure wildernis beleving in een gebied dat 40 jaar geen toeristen gezien heeft als gevolg van de langdurige burgeroorlog in Mozambique in het laatste kwart van de vorige eeuw.

Accommodatie – kamperen, lodges afhankleijk van je persoonlijke voorkeuren
Beschikbaar – maart tot en met oktober