nederlandsenglish
Selfdrive Kruger Nationaal Park – vanaf 1 nacht, twee dagen

Bijna 2 miljoen hectaren met een ongeëvenaarde diversiteit aan flora en fauna gecombineerd met historische en archeologische belangrijke plekken - dit het echte Afrika, hier staat de wieg van de mens.
Het wereldberoemde Kruger Nationaal Park biedt een ervaring die zich met elk ander stuk van Afrika kan meten. Opgericht in 1898 om de bedreigde diersoorten in het Zuid Afrikaans Lowveld te beschermen, is dit reservaat uitgegroeid tot de bijna 2 miljoen hectaren die het vandaag beslaat met een ongeëvenaarde diversiteit in diersoorten, insecten, vogels bomen en planten.

Met recht het vlaggenschip van de Zuid Afrikaanse reservaten herbergt het Kruger: 336 soorten bomen, 49 soorten vissen, 34 soorten amfibieën, 114 soorten reptielen, 507 soorten vogels en 147 verschillende zoogdieren. De interactie van de mens met deze omgeving door de eeuwen heen - van bushman rotsschilderingen tot majestueuze archeologische vindplaatsen - is voelbaar aanwezig in het Kruger Park. Het landschap is zeer afwisselend en wordt gekarakteriseerd door een combinatie van savanne, acaciabossen en eco-zones. Het park telt 12 hoofdkampen, 5 bushveld kampen, 2 bushlodges and 4 satelietkampen, met verschillende soorten accommodaties.
Bushlife regelt autohuur, boekingen voor het park inclusief accommodaties en kan van dienst zijn in het plannen van je verblijf, de routes en het organiseren van de dingen die je nodig hebt. Een bezoek aan het Krugerpark kan met alle andere Bushlife Experiences worden gecombineerd.

Accommodatie – alle accommodaties in het park, van kamperen tot lodges, basic tot luxe.
Beschikbaar – hele jaar