nederlandsenglish
Expedities

We vormen onze expedities en reizen naar jouw wensen. Op de verschillende expeditie pagina's vind je reismodules en informatie over de gebieden waar we doorheen reizen. Je kunt door te combineren met deze modules je ideale safari samenstellen. Met jou samen bepalen we vervolgens de definitieve routes, de accommodaties en tijdsduur van de reis zodat de hele safari aan je persoonlijke wensen tegemoet komt.

Alle expedities beginnen op de farm Alkmaar, vlakbij Nelspruit in Mpumalanga, Zuid Afrika. Hier is de basis van de Bushlife operaties in Zuid Afrika. Alle expedities worden uitgevoerd onder toezicht van Johann Sippel en zijn vrouw Wanda. Johann was Chief Marshal van de Camel Experience in de jaren negentig, heeft de driving experience opgezet voor Land Rover in Zuid Afrika en was presentator van een TV programma over off road rijden en 'overland adventures'.

Expeditie basis- Alkmaar 4x4 training 2 dagen

Dit is een verplicht onderdeel bij de aanvang van iedere expeditie. Deze training doen we op Alkmaar Farm waar hiervoor een 'obstacle course' is ingericht. In sommige gevallen voeren we dit deel uit op een andere locatie, dichterbij de aanvang van de expeditie.
In ieder geval krijg je ruim de gelegenheid onder begeleiding te oefenen met de meest voorkomende obstakels die je onderweg tegenkomt. De praktijkoefeningen nemen het grootste deel van de tweede dag in beslag. Verder is er wat tijd om te acclimatiseren en te ontspannen.

Accommodatie guesthouse
Beschikbaar hele jaar