nederlandsenglish
Expeditie Kruger Nationaal Park – 5 nachten, 6 dagen

Onder begeleiding van je Bushlife gids en Kruger Park rangers volg je drie dagen de Lebombo Trail. Deze route slingert langs de oostelijke grens van het Kruger Park met Mozambique, aan de voet van het Lebombo gebergte, door echt afgelegen gebied. Geen ander verkeer is toegestaan en je komt dus ook niemand tegen. Vaak is er geen signaal voor je mobiel, je bent echt even afgesneden van de bewoonde wereld.
Het Kruger Park levert de rangers en de kampeerplekken. De rest moet je allemaal zelf meenemen, tot aan het water toe. We zijn volledig self-supporting en je Bushlife gids zorgt dat je alles bij je hebt, inclusief alle eten en drinken. 's Nachts wordt gekampeerd in de wildernis. Er staan geen hekken en het wild loopt vrij rond.

Je rijdt door een van de grootste reservaten in de wereld, met een enorme diversiteit aan insecten, reptielen, dieren, vogels, planten en bomen. Je wordt ondergedompeld in een verbazingwekkende overvloed aan dieren en natuurlijke schoonheid.
Er zijn geen faciliteiten op de kampeerplekken. Je Land Rover is uitgerust met een rooftop tent of een gewone tent met stretchers en behoorlijk beddengoed als je daar de voorkeur aan geeft. Verder beschikt je voertuig over een dubbele accu, langeafstandstank, watertank, en kampeerbenodigdheden. Ook voor douches en een chemisch toilet zal worden gezorgd.
Na drie dagen kom je terug in het comfort van één van de betere safari lodges die dit gebied rijk is, voor twee nachten safari. Gewapende rangers nemen je op een open Land Rover mee naar de 'big 5' of te voet als je daar de voorkeur aan geeft. Je komt tijdens deze tocht dichter bij het wild dan je ooit zult zijn.

Accommodatie – wild kamperen en safari lodge
Beschikbaar – april tot en met oktober