nederlandsenglish
onze ideeen....

...over mensen:
We organiseren expedities omdat wij het leuk vinden. We zijn gek van Afrika en Land Rovers. Onze gidsen zijn met zorg gekozen. Professioneel en kundig als het aankomt op off road rijden, Afrika en het begeleiden van mensen en groepen.

...over Land Rovers:
Defenders zijn de ultieme safari- en expeditie voertuigen. Ze zijn gebouwd voor het avontuur en zien er ook zo uit. Normaal mag je met een huurauto niet off road. Wij hebben geďnvesteerd in eigen auto’s omdat we niet vast willen komen te zitten om de verkeerde reden. Na een training off road driving op onze eigen hindernisbaan laten we jou onder begeleiding met onze auto’s rijden. Ook off road. Wel vragen we een borgstelling (ZAR 25.000,-) middels een creditcard imprint, ter dekking van het (verhoogde) eigen risico.

...over expedities:
Onvoorziene omstandigheden kunnen ons dwingen op het laatste moment of zelfs onderweg wijzigingen in het programma aan te brengen. In dat geval stellen we je begrip en flexibiliteit erg op prijs.

...over verantwoord:
We zijn voor natuurbehoud en houden rekening met de impact van onze tochten op het terrein. We vragen onze deelnemers geen vuilnis of andere sporen van beschaving achter te laten.

...over inclusief:
Wij hebben een bloedhekel aan onverwachte rekeningen. Bij ons is dus standaard bij de prijs inbegrepen: alle maaltijden en onderweg water, koffie, thee, en frisdranken. Alcoholische dranken brengen we tegen redelijke prijzen in rekening. In hotels, lodges en guesthouses ben je zelf verantwoordelijk voor je barrekening. Excursies zijn niet inbegrepen.

...over comfort:
Wij houden van comfort en doen ons best dat te leveren. Dus waar we ook gaan, we sloven ons uit om het jou naar de zin te maken. Sommige campsites hebben geen, of uitsluitend de meest basale faciliteiten. In dat geval nemen we een chemisch toilet mee en een bushdouche. De guesthouses worden geselecteerd op schoon, een goed bed en dito beddengoed. En als het nodig is nemen we ook dat laatste zelf mee.

...over eten:
Wij houden van lekker eten en maken dat ook klaar onderweg. We selecteren accommodaties die dezelfde standaard hanteren. Meestal lukt dat. Een enkele keer worden we teleurgesteld.

...over groepsomvang:
Wij geloven in kleine groepen. Want persoonlijker. Sommige van de accommodaties herbergen maximaal 10 personen. Sommige trails staan maar 5 voertuigen toe. Sommige mensen geven de voorkeur aan hun eigen groep. We verwelkomen groepen vanaf twee personen.

...over afstand:
Kleine afstanden kunnen veel tijd vragen, afhankelijk van de conditie van de weg. Als we reizen streven we ernaar vroeg te vertrekken en in het begin van de middag op de volgende locatie aan te komen. Soms lukt dat niet helemaal en zijn we de hele dag onderweg. We stoppen voor korte (plas)pauzes, mooie uitzichten, bezienswaardigheden of een snackje onderweg. We hebben geen haast. Je bent in Afrika.